25.10.2020, 07:56

Будьте уважні: Поїзди "Укрзалізниці" з 25 жовтня курсуватимуть за зимовим часом

поезда "Укрзализныци" будут курсировать по зимнему времени

Україна перейшла на зимовий час. Потяги "Укрзалізниці" курсуватимуть за новим графіком. Уважними потрібно бути всім, хто запланував поїздки на вихідний день, 25 жовтня.

Україна в ніч з 24 на 25 жовтня перейшла на зимовий час, о 4 годині ночі стрілки годинника перевели на одну годину назад. Через перехід на зимовий час з 25 жовтня поїзди "Укрзалізниці" курсуватимуть за новим графіком, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу УЗ.

Як зазначив міністр інфраструктури Владислав Криклій у своєму Telegram-каналі, час відправлення та прибуття поїздів у квитках вказується вже з урахуванням переходу на зимовий час.

"З 25 жовтня 2020 року поїзди на території України курсуватимуть за зимовим часом. Час відправлення та прибуття поїздів у квитках вказується вже з урахуванням цього переходу.

У квитках на поїзди формування Укрзалізниці вказано вже відкоригований графік руху пасажирських та приміських поїздів. Тому мандрівникам, які запланували поїздки на цей вихідний день, а також тим, хто зустрічатиме на вокзалі друзів або гостей у неділю, варто бути уважними та вчасно привести у відповідність час свого годинника", - повідомили в "Укрзалізниці".

З графіком руху пасажирських поїздів можна ознайомитися на офіційному ]]>сайті ]]>Укрзалізниці.

Нагадаємо, перехід на зимовий та літній час відбувається відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 13 травня 1996 р. №509 "Про порядок обчислення часу на території України".

Читайте також: Україна перейшла на зимовий час: поради лікарів, як адаптуватися до нового графіку

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик