26.10.2020, 11:57

ЦВК оприлюднила дані про явку виборців на місцевих виборах

ЦИК обнародовала данные о явке избирателей на местных выборах

Згідно з даними Центральної виборчої комісії України на місцевих виборах у неділю, 25 жовтня, явка виборців склала 36,88%.

За результатами обробки 100% інформації, отриманої ЦВК від територіальних виборчих комісій з усіх областей України, на місцевих виборах проголосувало тільки 36,88% від загального числа виборців, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу ЦВК.

Найвища явка виборців була зафіксована в Тернопільській області - 44,68%, а також у Львівській (43,82%) та Волинській (41,89%) областях. 

Найнижча явка виборців зафіксована в Донецькій області - 31,67%, а також у Миколаївській (32,02%), Харківській (32,33%) та Херсонській (32,39%) областях.

"Подаємо зведену інформацію про кількість виборців, які отримали виборчі бюлетені на виборчих дільницях (явку виборців) на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року на момент закінчення голосування у розрізі регіонів України, за даними всіх ТВК, які мали надати такі відомості.

Нагадуємо, що ця інформація не має офіційного характеру, оскільки відповідно до постанови ЦВК від 20 жовтня 2020 року № 404 зазначені відомості надходять до Комісії від органів ведення Державного реєстру виборців, які своєю чергою отримують ці дані від територіальних виборчих комісій будь-якими засобами звʼязку, зокрема телефоном, або електронною поштою", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Активістка Femen влаштувала Зеленському "теплий прийом" на виборчій дільниці у Києві

"А вся вертикаль влади безсило жує соплі": про порушення закону партією ОПЗЖ у Рубіжному

ЦИК обнародовала данные о явке избирателей на местных выборах

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик