26.10.2020, 12:59

Кернес втретє стає мером Харкова: результати екзитполів

Кернес в третий раз становится мэром Харькова

Харківський міський голова Геннадій Кернес перемагає на місцевих виборах у першому турі з підтримкою 61,2% виборців.

За результатами екзитполів, Геннадій Кернес втретє стає мером Харкова, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу Харківської міської ради.

"Такі дані внутрішніх екзитполів політичної сили сьогодні, 25 жовтня, на прес-марафоні озвучив перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов...

Він зазначив, що стан Геннадія Кернеса - стабільний, і про результати виборів йому вже повідомили. Команда дуже просила зробити фото міського голови, але у клініці дотримуються своїх заходів безпеки. Порушити їх черз світовий резонанс дозволили тільки  одній людині - Олексію Навальному, який виклав фото з "Шаріте", - йдеться в повідомленні.

Перший заступник мера Харкова прокоментував вибір харків'ян.

"Ми паралельно проводили своє опитування. Мером міста Харкова у першому турі став Геннадій Кернес. Харків'яни бачать, скільки зроблено і яка системна робота ведеться. Я вдячний всім за підтримку нашого міського голови і хочу запевнити, що ми продовжимо розвивати наше улюблене місто", - сказав перший віце-мер.

Згідно з результатами екзит-полу, проведеного спільно "Савік Шустер студією" та телеканалом "Україна-24" з використанням інструментів соціологічної компанії Liberty Report, за Кернеса проголосувало 57,9% жителів Харкова. На другому місці - Олександр Фельдман (12,12%), на третьому – Олексій Кучер (11,98%), далі йдуть Олег Абрамічев (6,23%) та Ігор Черняк (4,51%).

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик