Дивовижні місця України

Ольга Станішевська | Все новости автора

Ви полюбляєте подорожувати, бувати в нових і незнайомих місцях, дізнаватися щось цікаве для себе. І якщо ви впевнені, що це можливо тільки десь далеко за кордоном, то глибоко помиляєтеся. Україна дуже цікава і багата країна. Багата на дивовижні й красиві місця, незабутні і яскраві враження, позитивні емоції та гарний настрій. Все це ви отримаєте, відвідавши унікальні місця і куточки нашої країни.

Київ

Насамперед пропонуємо відвідати столицю України — прекрасне місто Київ. Навіть якщо ви не одноразово бували в цьому місті, то все одно кожна поїздка буде супроводжуватися відкриттям для вас нових цікавих місць. Адже місто багате своїми численними парками, історичними музеями, театрами, архітектурними будівлями, незвичайними скульптурами й пам'ятниками та багатьом іншим. Ви не залишитеся байдужими до архітектури будівель в самому центрі мегаполісу, вони вразять вас своєю вишуканістю та неповторністю.

Одеса

Далі продовжимо подорожувати на південь і зробимо зупинку в Одесі, місті жартів, гумору і сміху. Саме тут, в одеському Лунапарку, на березі моря, ви зможете покататися на найвищому колесі огляду в Україні та побачити все місто з висоти 45 метрів. Ви обов'язково повинні погуляти по Дерібасівській, Ланжеронівській, Рішельєвській, подивитися на Дюка і перерахувати сходинки на Потьомкінських сходах, відвідати палац графа Воронцова, купити квиток на виставу в Оперному театрі (отримаєте величезну естетичну насолоду) і, звичайно ж, обов'язково поторгуватися на знаменитому «Привозі».

Львів

Ще одним містом, який рекомендується відвідати, є Львів. Обов'язково побувайте в Латинському Катедральному костелі і Вірменському кафедральному соборі — унікальні пам'ятки культури, побувайте на Личаківському кладовищі, підніміться на найвищу точку Львова — Високий замок (який розташований на 413 метрів над рівнем моря), погуляйте по знаменитім львівським галереям і антикварним магазинчикам. Насолоджуйтеся смачними традиційними українськими стравами й спробуйте чашку ароматної кави в якомусь по-домашньому затишному та оригінально оформленому кафе (вибір закладів на будь-який смак).

Дендрологічний парк «Софіївка»

Бажаєте насолодитися мовчазною красою екзотичних рослин і дерев, фонтанами, водоспадами, альтанками, гротами, скульптурами давньогрецьких богів, витончено обрамлених розкішним природним рельєфом? Тоді вам пряма дорога в державний дендрологічний парк «Софіївка», який знаходиться в Черкаській області місті Умань. Парк вражає своєю красою, унікальністю, архітектурою. Побувайте і загляньте в кожен куточок цього унікального шедевра, створеного природою і людиною.

 

Подорожуйте із задоволенням по рідній країні!