27.10.2020, 17:03

Терміново робіть запаси: Лисичанськ залишиться без води на невизначений час

вода

Жителям Лисичанська слід подбати заздалегідь про запаси води, оскільки незабаром вона зникне з кранів на невизначений термін.

ЛЕО анонсувало знеструмлення "Лисичанськводоканалу" з 30 жовтня, передає Час Пік.

Причиною є заборгованість підприємства, яка тільки за вересень 2020 року, після призначення нового керівництва, склала понад 800 тисяч гривень.

"Причиною є заборгованість комунального підприємства перед енергетиками, яка утворилася до 01.01.2019 - 166 680 тис. грн; у вересні 2020 за розподіл електроенергії борг склав 862 тис. грн, за реактивну електроенергію - 10 тис. грн", - повідомили в ЛЕО.

Енергетики підкреслили, що діалог можна починати тільки на основі дотримання гарантійних обіцянок, які були порушені, та погашення боргів.

Споживачам водоканалу, які справно платили, порадили задуматися про те, куди йдуть гроші "Лисичанськводоканалу".

"Споживачі даного водоканалу, які дисципліновано платили за послуги водопостачання та каналізації, повинні задуматися - куди пішли їхні гроші. Бо за електроенергію треба платити", - зазначили в Лео.

Тим часом, "Лисичанськводоканал" звернувся до своїх споживачів з проханням своєчасно оплачувати послуги та попередив про зміну реквізитів на оплату за водопостачання та водовідведення.

Скільки часу жителі Лисичанська будуть без води під час пандемії - не відомо. Але, судячи з усього, в ЛЕО серйозно взялися за боржників, оскільки "під роздачу" потрапив не тільки "Лисичанськводоканал", а й Попаснянський водоканал.

Читайте також: Вперше за багато років: у центрі Лисичанська оновлюють асфальт (відео)

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик