29.10.2020, 14:08

Як оплатити воду у Лисичанську: важлива інформація для абонентів "Лисичанськводоканалу"

Как оплатить воду в Лисичанске

Останнім часом у жителів Лисичанська все частіше з'являються питання до водоканалу. Це пов'язано не тільки з частими проблемами з водою, але й з оплатою. У водоканалі нагадали, що в місті змінилися реквізити для оплати за послуги з водопостачання, а також дали інструкцію, як провести оплату в "Приват24" та терміналах самообслуговування.

Адміністрація ЛКСП "Лисичанськводоканал" в черговий раз нагадує, що в місті введені в дію нові реквізити для оплати за воду, а отже - змінився розрахунковий рахунок, на який необхідно вносити платіж, повідомляє Час Пік.

Також керівництво "Лисичанськводоканалу" нагадує, що провести оплату за послуги з водопостачання та водовідведення можна через додаток "Приват24" та в терміналах самообслуговування.

Інструкція для оплати в "Приват24" та терміналах самообслуговування

"Шановні абоненти, надаємо послідовність дій при роботі з додатком "Приват24" та терміналами самообслуговування", - йдеться в повідомленні прес-служби "Лисичанськводоканалу".

Для "Приват24"

Платежі - Новий платіж - пошук "Лисичанськводоканал" (вибираємо "Лисичанськводоканал") - прописуємо необхідні значення (особовий рахунок, сума, якщо потрібно адреса) - оплачуємо.

Наступного разу даний платіж буде відображатися у шаблонах.

Комісія в "Приват24" - 1 грн. Для пенсіонерів - безкоштовно.

Для терміналу самообслуговування

Комунальні платежі - вода та каналізація - пошук "Лисичанськводоканал" (вибираємо "Лисичанськводоканал") - прописуємо необхідні значення (особовий рахунок, сума, якщо потрібно адреса) - оплачуємо.

Комісія в терміналі - 5 грн.

Читайте також:

"Відключення неодмінно бути!": ЛЕО попередило про знеструмлення водоканалу на Луганщині

Постачання електроенергії може бути припинено: важлива інформація для споживачів Луганщини

Ціна на газ для населення зросла: скільки платитимуть мешканці Луганщини

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик