31.10.2020, 18:40

Підготовка до зими та пошук ідеальної роботи в Лисичанську: головні новини регіону за 31 жовтня

пункт

Як у Лисичанську готуються до зимового періоду? Чи можна в регіоні знайти "роботу мрії" і що для цього потрібно? Наскільки критична ситуація з COVID-19 в області? Відповіді на самі злободенні питання - в Час Пік.

У Лисичанську працюватимуть стаціонарні та мобільний пункти обігріву: перелік

На засіданні ВЦА був затверджений перелік стаціонарних пунктів обігріву в Лисичанську, Привіллі та Новодружеську. На базі яких об'єктів вони працюватимуть - читайте в нашому матеріалі.

Як знайти роботу, щоб подорожувати. Три історії жителів Сєвєродонецька та Лисичанська

Подорожувати люблять багато людей, проте з різних причин не у всіх виходить це робити. Жителі Лисичанська та Сєвєродонецька поділилися своїм досвідом пошуку "роботи мрії", пов'язаної з поїздками по світу. Як їм вдалося досягти успіху - читайте в статті.

На Луганщині за добу зафіксовано рекордну кількість смертей від COVID-19

На Луганщині лабораторно підтверджено 60 нових випадків COVID-19. В результаті ускладнень, викликаних коронавірусом, померли шестеро людей. Детальніше зі статистикою можна ознайомитися тут.

Крім того, COVID-19 буквально захопив Луганську ОДА. Співробітники стверджують, що їх навіть не відпускають з роботи. Що відбувається в ЛОДА - в нашій статті.

У Сєвєродонецьку зник чоловік: місцевих жителів просять про допомогу (фото)

У Сєвєродонецьку зник 83-річний чоловік. 29 жовтня він пішов з дому і не повернувся. Відомо, що він страждає втратою пам'яті. Щоб допомогти в пошуку - ознайомтеся з усіма подробицями.

Небезпечний "сюрприз" з АТБ: що можна знайти в продуктах з сєвєродонецьких супермаркетів

Місцеві супермаркети продовжують приносити "радість" покупцям. Що ж виявив житель Сєвєродонецька в пачці чіпсів? Подробиці - тут.

Також уваги заслуговує історія мешканки Сєвєродонецька, яка мало не померла після того, як з'їла куплений в одному з супермаркетів продукт. Про деталі того, що сталося - читайте в нашому матеріалі.

Закриє останню "дірку" в ефірі: на Луганщині стартувало будівництво телевежі

У Попаснянському районі, на Луганщині, стартувало будівництво радіотелевізійної передавальної станції з вежею висотою 150 метрів. Як протікає будівництво і що вже зроблено - в нашій статті.

Синоптики розповіли, яким буде початок листопада на Луганщині

Синоптичну картину в Луганській області затьмарили дощі та тумани. Чи зможуть жителі регіону погрітися перед настанням зимових холодів - читайте прогноз.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик