06.11.2020, 12:03

Діють жорстко: У Лисичанську водоканал оголосив "полювання" на боржників

В Лисичанске водоканал объявил "охоту" на должников

У Лисичанську водоканал приступив до відключення боржників. Працівники підприємства проводять рейд за адресами абонентів, які накопичили величезні борги за спожиту воду.

Нове керівництво ЛКСП "Лисичанськводоканал" схоже серйозно вирішило взятися за неплатників. Абоненти, які "не йдуть на контакт" і не платять за спожиті послуги, тепер ризикують повністю залишитися без водопостачання, повідомляє Час Пік.

У "Лисичанськводоканалі" вирішили "навести порядок" і цього разу діяти більш рішуче та жорстко. Судячи з останніх новин, нове керівництво перейшло від слів до справи.

Найбільш злісних неплатників відрізають від водопостачання. У цю категорію відносять абонентів, які протягом багатьох років не платили за спожиту воду.

За словами заступника директора ЛКСП "Лисичанськводоканал" Олександра Батукова, до відключення послуги підходять індивідуально і не чіпають інвалідів та людей похилого віку. Жорсткі заходи застосовують до людей, які не бідують та в змозі оплачувати "комуналку", проте не роблять цього.

Варто відзначити, що думки жителів Лисичанська, які бурхливо обговорюють цю новину, розділилися. Одні на стороні керівництва водоканалу і повністю підтримують рішення про відключення боржників, інші категорично не підтримують таке рішення.

Частина лисичан обурена поведінкою людей, які не оплачують комунальні послуги, хоча мають таку можливість. Інша частина - обурена діями водоканалу. На їхню думку, спочатку потрібно "навести порядок" у місті - усунути всі пориви, замінити діряві труби, прочистити міську каналізацію...

"Лисичанскводоканал" "Лисичанскводоканал"

Поки обговорення наболілої теми триває, водоканал відрізає "незговірливих" боржників. За словами співробітників підприємства, проблему можна вирішити, заплативши частину боргу та склавши договір реструктуризації. Якщо людина проти - залишиться без води...

Схоже, це один з перших кроків, які ЛКСП "Лисичанськводоканал" робить для вирішення складної ситуації з величезними боргами підприємства перед енергетиками. Якщо це питання не буде вирішено, все місто може залишитися без водопостачання через знеструмлення об'єктів водоканалу.

Читайте новини міста та регіону:

"П'яна" ДТП у Лисичанську: "ВАЗ" протаранив припаркований Daewoo Lanos

Житель Лисичанська, який напав на жінку, надовго відправиться за грати

COVID-19 на Луганщині: 116 нових випадків, 6 смертей та "спалах" у Сєвєродонецьку

Сєверодончанка на Toyota FJ Cruiser влаштувала перегони з копами і розбила службове авто поліції

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик