06.11.2020, 22:04

"Нова пошта" відкрила чергове відділення на Луганщині

Ольга Романец | Все новости автора
"Новая почта"

"Нова пошта" відкрила відділення на контрольно-пропускному пункті в'їзду-виїзду на лінії розмежування в м. Щастя Луганської області.

Про це повідомила прес-служба компанії, передає Час Пік.

Відділення в м. Щастя розташоване безпосередньо в новому сервісному центрі на контрольно-пропускному пункті в'їзду-виїзду (КПВВ). Клієнтам буде доступна послуга Експрес-доставки, вони зможуть відправляти і отримувати посилки вагою до 30 кг.

Крім того, у відділенні надаватимуть Фінансові послуги: оплата комунальних платежів, зняття готівки з картки, грошові перекази тощо.

Передбачається, що нове відділення зможе обслуговувати близько 30 тис.клієнтів на місяць.

"Новий сервісний центр став першим об'єктом державно-приватного партнерства. Відкриття таких центрів заплановано на всіх КПВВ. Крім відділень "Нової пошти", яка стала партнером Мінреінтеграції в запуску Сервісного центру, в кожному з них буде розташовуватися Центр Надання Адміністративних Послуг, центр зайнятості, Ощадбанк, кімната" матері і дитини", аптека і товари першої необхідності. Тут можна отримати максимум адміністративних і соціальних послуг. На території працюватиме Wi-Fi та облаштовано зони відпочинку", - зазначив віце-прем'єр-міністр України - Міністр з питань реінтеграції от Олексій Резніков.

"Нова пошта" зазначає, що також інвестувала 12 млн грн у Відкриття одного з сервісних центрів на КПВВ в Новотроїцькому Донецької області, яке почне роботу в грудні цього року.

Читайте також: Зеленський відвідав передові позиції ЗСУ на Луганщині

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: