07.11.2020, 09:58

Франція посилила вимоги для авіапасажирів з України

Франция ужесточила требования для авиапассажиров из Украины

Франція посилила вимоги для авіапасажирів. З 11 листопада вводиться обов'язкова вимога для громадян України при посадці на авіарейс до Франції.

Франція вводить обов'язковий тест методом полімеразної ланцюгової реакції при посадці на авіарейс. ПЛР-тест повинні мати всі громадяни України віком від 11 років. Про це 6 листопада повідомили в Посольстві Франції в Україні, передає Час Пік.

При посадці на рейси до Франції потрібно пред'явити негативний тест на COVID-19. У посольстві також зазначили, що ПЛР повинен бути зроблений не раніше ніж за 72 години до вильоту.

"Увага!

Починаючи з 11 листопада ц.р., перед посадкою на літак, який прямує до Франція з України, всім пасажирам віком від одинадцяти років необхідно пред’явити негативний тест на полімеразну ланцюгову реакцію (ПЛР), зроблений не раніше ніж за 72 години до вильоту", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в Україні більше немає "жовтої" та "зеленої" зон. У країні вводиться нове епідзонування, при якому регіони потрапили тільки у "червону" та "помаранчеву" зони карантину.

У зв'язку з різким зростанням кількості хворих на COVID-19 в Україні планують посилити карантин ву "червоних" зонах.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик