07.11.2020, 14:35

У Сєвєродонецьку на пішохідному переході Chevrolet збив 9-річну дитину

Северодонецк, ДТП

У Сєвєродонецьку водій автомобіля Chevrolet Aveo порушив правила дорожнього руху і став винуватцем ДТП, в якій травмовано 9-річну дитину.

ДТП сталася 6 листопада близько 13:00. В результаті аварії 9-річний хлопчик отримав тілесні ушкодження, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу Патрульної поліції Луганської області.

Попередньо встановлено, що водій, керуючи автомобілем Chevrolet Aveo і рухаючись по проспекту Гвардійському, наближаючись до нерегульованого пішохідного переходу не знизив швидкість та не зупинився для надання переваги в русі пішоходу.

В результаті порушення ПДР скоєно наїзд на малолітню дитину.

Попередня правова кваліфікація за ч. 1 ст. 286 КК України. 

Патрульна поліція нагадує водіям, що згідно ПДР водій транспортного засобу, що наближається до нерегульованого пішохідного переходу, на якому перебувають пішоходи, повинен зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися, щоб дати дорогу пішоходам, для яких може бути створена перешкода чи небезпека.

Поліція попереджає пішоходів, що забороняється виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху, а також раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід.

Читайте новини міста та регіону:

Сєвєродончанка на Toyota FJ Cruiser влаштувала перегони з копами та розбила службове авто поліції

Взяли "на гарячому": У Сєвєродонецьку молодий чоловік намагався підірвати банкомат

"П'яна" ДТП у Лисичанську: "ВАЗ" протаранив припаркований Daewoo Lanos

Житель Лисичанська, який напав на жінку, надовго відправиться за ґрати

ДТП в Северодонецке

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик