09.11.2020, 12:41

У Херсонській області перекинувся автобус з людьми: є жертви та постраждалі

В Херсонской области перевернулся автобус с людьми

У Херсонській області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участю рейсового автобуса. В результаті аварії загинули дві людини, ще 10 постраждали.

Повідомлення про ДТП у с. Садове Білозерського району надійшло до "Єдиного центру 102" поліції Херсонщини вранці 9 листопада. Поліція встановлює обставини смертельної аварії, повідомляє Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Херсонської області.

В Херсонской области перевернулся автобус с людьми

Попередньо встановлено, що 51-річний водій маршрутного автобуса "Еталон", рухаючись з с.Садове в напрямку с. Антонівка, не вибрав безпечну швидкість руху, внаслідок чого з'їхав у кювет та перекинувся.

В результаті аварії загинули дві жінки (42 та 54 роки), близько 10 осіб травмовані.  

Зараз на місці ДТП працюють слідчі обласного главку поліції. Встановлюються всі обставини події.

Попередня правова кваліфікація - ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". 

За порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі кількох осіб, передбачено позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

В Херсонской области перевернулся автобус с людьми В Херсонской области перевернулся автобус с людьми

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: