10.11.2020, 10:04

Переходимо до радикальних заходів: Водоканал звернувся до жителів Лисичанська, Новодружеська та Привілля

"Лисичанскводоканал" обратился к жителям Лисичанска, Новодружеска и Приволья

Адміністрація ЛКСП "Лисичанськводоканал" попередила всіх жителів міст Лисичанськ, Новодружеськ та Привілля про перехід до радикальних заходів впливу на боржників.

Водоканал приступив до відключення від системи централізованого водопостачання абонентів, що мають великі борги за спожиті послуги. Офіційна інформація про це з'явилася на сайті ЛКСП "Лисичанськводоканал", повідомляє Час Пік.

ЛКСП "Лисичанскводоканал"

Адміністрація водоканалу попередила, що вартість повторного підключення до мереж (від 850 грн до 3 тис. грн) та компенсація витрат, які підприємство понесло при відключенні боржника від мережі водопостачання, лягає на плечі абонентів-боржників.

За даними "Лисичанськводоканалу", загальна заборгованість населення за послуги з централізованого водопостачання та водовідведення жителів міст Лисичанськ, Новодружеськ та Привілля становить понад 70 мільйонів гривень.

"ЛКСП "Лисичанськводоканал" має  виключну  роль  для  всієї  громади  зазначених міст, оскільки несе основне  навантаження  для  підтримки соціально-економічної  та  санітарно-епідеміологічної  ситуації  для населення, виконуючи  соціально важливу  функцію  життєдіяльності міст.

Тому, підприємство  змушене  застосовувати  радикальні  міри  до  боржників,  оскільки  не  в змозі  своєчасно виплачувати  заробітну  плату своїм працівникам,  здійснювати оплату  за  електроенергію, сплачувати податки та розраховуватися за паливно-мастильні матеріали,  рідкий хлор  та  інші матеріали, необхідні для забезпечення  безперебійної  роботи  підприємства", - заявляє керівництво водоканалу.

Адміністрація ЛКСП "Лисичанськводоканал" попереджає, що тільки своєчасна і в повному обсязі оплата за послуги водопостачання та водовідведення гарантує їх безперебійність та стабільну роботу підприємства.

Керівництво підприємства звертається до всіх боржників з проханням терміново розрахуватися з боргами за спожиті послуги з метою недопущення припинення водопостачання та водовідведення.

"Лисичанськводоканал" вже перейшов від слів до справи, і 5 листопада 2020 р. була проведена робота з відключення боржників за адресами: м. Лисичанськ, вул. ім. В. Стуса (загальна заборгованість - 110 тис. грн), м. Лисичанськ, вул. Шевченка (загальна заборгованість – 84 тис. грн).

"В  результаті  вжитих заходів  було  відключено  від  системи  централізованого  водопостачання  два боржника (житлових будинка)  по  вулиці  імені В.Стуса,  борг  яких складає  39 тис. грн, та  забезпечено  часткову сплату  боргу  по  6-ти боржникам  у  загальній  сумі  26,7 тис. грн", - повідомили у водоканалі.

Адміністрація ЛКСП "Лисичанськводоканал" попереджає, що робота  в  цьому  напрямку  буде проводитися на  постійній  основі  та  заходи  впливу на  боржників будуть посилюватися. 

Читайте новини регіону:

Карантин на Луганщині: які регіони потрапили у "червону" зону і які обмеження там введені

На Донбасі відновлюють роботу всі КПВВ через лінію розмежування

Виплата одноразової грошової допомоги на Донбасі: відновився набір заявок на отримання

Поліція розшукує жителя Луганщини, зниклого безвісти в 2014 році

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик