11.11.2020, 18:36

Мітинг проти посилення карантину та боротьба з COVID-19 у Лисичанську: головні новини регіону за 11 листопада

протест

Чому підприємці Луганщини категорично проти введення карантину "вихідного дня", який все ж був введений? Як у Лисичанську проходить боротьба з COVID-19? Чи багато нових пацієнтів з цим діагнозом виявили за останню добу? Відповіді на самі злободенні питання - в Час Пік.

Проти карантину "вихідного дня" та РРО: підприємці Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного "штурмують" ЛОДА (відео)

У Сєвєродонецьку під стінами Луганської ОДА пройшов мітинг підприємців, у тому числі з Лисичанська та Рубіжного. Вони виступили проти введення карантину "вихідного дня". Як проходив захід - дивіться на відео.

Незважаючи на несхвалення українських підприємців, карантин все ж був введений. Скільки він триватиме і що не працюватиме - читайте в нашому матеріалі.

Боротьба з COVID-19 триває: лікарні Лисичанська отримали сучасні апарати ШВЛ

На сьогоднішній день лікарні Лисичанська укомплектовані на 100% і готові до нових пацієнтів з COVID-19. Зокрема, надійшли сучасні апарати ШВЛ. Від кого був отриманий цей "щедрий подарунок" - в нашій статті.

COVID-19 на Луганщині: свіжі дані про кількість жертв та хворих по області

У Луганській області за добу підтверджено майже сто нових випадків COVID-19. Зафіксовано 3 смерті. Детально ознайомитися зі статистикою поширення захворювання можна тут.

За крок до біди: у Лисичанську сталася пожежа на території приватного будинку

У Лисичанську на території приватного будинку сталася пожежа, яка могла мати серйозні наслідки. Всі подробиці події - в нашому матеріалі.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик