11.11.2020, 22:44

Над Лисичанськом нависло прокляття?: Місто знову без води, а в ремонтні роботи вже мало хто вірить

вода

Не інакше як прокляття. Жителі Лисичанська знову залишилися без води і вже не хочуть вірити в анонси місцевого водоканалу про проведення ремонтних робіт.

Вода 11 листопада пропала в декількох куточках Лисичанська, передає Час Пік з посиланням на регіональні пабліки в Facebook.

Відомо, що вода відсутня в кранах жителів районів ГТВ, Скляного та інших.

"Ау... Водоканал, що у вас там знову? Блискавка, пожежа, повінь або просто заморозки?! Де вода, СВОЛОТИ? На Червоній немає!",

"На ГТВ теж немає",

"На лікарняному містечку немає",

"На Скляному немає", - повідомляють жителі міста, серед яких кріпне думка, що проблеми почалися саме з приходом нового керівництва.

"Нижче стадіону теж води немає. Раніше вода у нас була постійно, але з приходом нового керівництва водоканалу почалися постійні відключення, як же вони вже дістали!", - пише місцева мешканка.

Хоча деякі городяни все ж упевнені, що водоканал навпаки намагається виправити ситуацію, тому і проводить ремонтні роботи, які і стали причиною сьогоднішнього відключення.

"У зв'язку з проведенням Лисичанським РЕМ ремонтних робіт на лінії ПЛ-6 кВ 11.2020 р. з 13:00 буде знеструмлена ВНС 1 підйому "Лісова Дача", тому буде припинено водопостачання південної частини міста Лисичанськ (район заводу ГТВ) і центральної частини міста Лисичанськ (від вул.Машинобудівників до стадіону "Шахтар" та район гори Попової.). Після закінчення ремонтних робіт на лінії ПЛ-6кв водопостачання буде відновлено", - анонсував "Лисичанськводоканал" саме в день відключення.

Крім того, про те, що потрібно робити запаси води попередив і лисичанський громадський діяч Анатолій Рижков.

"Друзі, подача води по другому підйому (р-н вулиці Червона - р-н Цегляного) припиняється, зробіть необхідний запас води", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

Такі анонси не заспокоюють багатьох лисичан, які вже відмовляються вірити в те, що ремонтні роботи дійсно проводяться.

"Такі оголошення вже читати смішно",

"Так роботи 11.11, робочий день до 17, роботи закінчені, де вода?", - задають питання в порожнечу жителі міста.

А хтось і зовсім висловлюється на користь того, що над містом повисло страшне прокляття.

"Це прокляття", - пише жінка.

Разом з тим, "Лисичанськводоканал" активно взявся за боржників. Співробітники водоканалу проводять рейди та повністю відключають від водопостачання.

Читайте також: У Лисичанську "вкрали вулицю": де тепер мешкають її жителі (фото)

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик