12.11.2020, 09:32

Зеленського госпіталізували: де президент лікується від COVID-19

Зеленского госпитализировали

Президент України Володимир Зеленський таголова Офісу президента Андрій Єрмак, які захворіли на коронавірус COVID-19, перебувають на лікуванні у київській лікарні "Феофанія".

Про це радник глави ОПУ Михайло Подоляк розповів в ]]>інтерв'ю]]> виданню "Українська правда", повідомляє Час Пік.

Він уточнив, що графік роботи Зеленського та Єрмака залишився колишнім. Єдиною зміною стала самоізоляція. З його слів, обох чиновників госпіталізували в окремі палати.

За словами Подоляка, в лікарні обладнаний спеціальний кабінет, у якому президент проводить наради по відеозв'язку. У президента в кімнаті встановили спецзв'язок, щоб він міг через захищений канал онлайн брати участь у нарадах та телефонувати людям. 

Співробітник ОП додав, що Зеленський відповідально ставиться до дотримання карантину. Він уточнив, що з сім'єю Зеленський не бачиться, незважаючи на те, що його дружина вже перехворіла коронавірусом. З Єрмаком він так само спілкується по телефону.

"Президент принципово до цього ставиться, якщо ти дотримуєшся форматів карантину, то ти зобов'язаний їх дотримуватися в повному обсязі. Тобто, це повна ізоляція, в тому числі від рідних та близьких", - сказав Михайло Подоляк.

Читайте по темі: "Бумеранг завжди повертається": Хворий Зеленський отримав чергову порцію "любові" від українців

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: