12.11.2020, 18:36

Кому відключать газ у Лисичанську та чим потішив водоканал: головні новини регіону за 12 листопада

газ

Хто в Лисичанську залишиться без газу? Що відбувається з водопостачанням в місті? Як йдуть справи з COVID-19 в регіоні? Відповіді на найважливіші питання - в Час Пік.

У Лисичанську ряд житлових будинків залишаться без газопостачання: коли і де відключать газ

Жителів Лисичанська попередили про проведення планового відключення газопостачання в ряді житлових будинків. Де і коли відключать газ - читайте в нашому матеріалі.

Водопостачання у Лисичанську: водоканал порадував гарною новиною

Жителі Лисичанська, змучені відсутністю води в кранах, яку водоканал анонсував 11 та 12 листопада, нарешті можуть зітхнути з полегшенням. Якою новиною порадував "Лисичанськводоканал" - у нашій статті.

COVID-19 На Луганщині: в антилідерах за добовим приростом хворих - Сєвєродонецьк та Сватівський район

За минулу добу в Луганській області зафіксовано 85 нових випадків COVID-19. У "лідерах" опинилися Сєвєродонецьк та Сватівський район. Детально ознайомитися з поширенням захворювання в регіоні можна тут.

Разом з тим, в Україні сьогодні був зафіксований черговий антирекорд - 10 611 нових випадків COVID-19 за добу. Щоб дізнатися подробиці - читайте статтю.

Вода стане "отруєною": Луганщина стоїть на порозі нової катастрофи

Луганській області, як і всьому Донбасу, загрожує екологічне лихо, яке пов'язане із забрудненням джерел питної води. Чому це може статися - в нашому матеріалі.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик