13.11.2020, 10:03

У Києві таксі вилетіло з дороги і збило людей: є жертви і постраждалі

Марина Началова | Все новости автора
дтп

У Святошинському районі Києва на вул. Окружний сталася смертельна ДТП. Таксі вилетіло на узбіччя, де знаходилися люди.

Українські ЗМІ, посилаючись на столичну поліцію, пишуть, що в результаті аварії загинуло 2 людини - вони померли під час надання медичної допомоги, передає Час Пік.

У соцмережах раніше повідомили про одну загиблу дівчину і трьох постраждалих.

"В результаті ДТП між двома автомобілями Hyundai, водій Uber вилетів на тротуар і в'їхав в кіоск", - пише ресурс "Київ оперативний".

На сторінці dtp.kiev.ua повідомили, що одного чоловіка затиснуло, поліція намагалася йому допомогти.

Попередньо правоохоронці встановили, що водій автомобіля «Хюндай Соната» зіткнувся з припаркованим автомобілем «Хюндай Елантра», виїхав на автобусну зупинку і врізався у кіоск. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 41-річна жінка загинула на місці події, а 60- річна місцева мешканка померла у кареті «швидкої». Ще двоє осіб госпіталізували.

Прилад драгер показав, що водій, 1997 року народження, не перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, особами що керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від п'яти до десяти років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, в Харкові 7 листопада автомобіль збив пішоходів на острівці безпеки. А 10 листопада в Одесі автомобіль влетів у людей на зупинці.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: