14.11.2020, 18:45

Зарплати місцевих чиновників, протести проти карантину та відновлення лісів: головні новини регіону за 14 листопада

лога

Які зарплати отримують чиновники Луганщини? Як реагують жителі регіону на введення карантину "вихідного дня"? Чи будуть ліси Луганщини відновлені після пожеж? Відповіді на найактуальніші питання - в Час Пік.

Надбавки більше окладів і 14 зарплат в році: кому на Луганщині карантин не страшний

Поки пандемія COVID-19 "б'є" по кишенях українців, чиновникам не доводиться "голодувати". Зокрема, не бідують і чиновники Луганської ОДА. Які суми вони отримують - читайте в нашому матеріалі.

У Сєвєродонецьку протест через закриття ринку: підприємці перекрили проспект

У Сєвєродонецьку люди знову вийшли на акцію протесту проти введення карантину "вихідного дня". Цього разу підприємці зібралися біля Центрального ринку. Дізнатися подробиці та подивитися фото з місця подій можна в статті.

На Луганщині виявлено 141 новий випадок COVID-19

А ось коронавірус точно не знає вихідних. Так, у Луганській області за минулу добу лабораторно підтверджено 141 новий випадок COVID-19. Які міста стали "лідерами" з поширення захворювання - читайте тут.

Разом з тим, в Україні черговий антирекорд: за останню добу підтверджено 12 524 нових випадки COVID-19. З оновленою статистикою по регіонах можна ознайомитися тут.

Відновлення лісів Луганщини: 3 гектари землі засадили саджанцями зі Львівщини

У 2020 році Луганську область спіткало чимало лих. Зокрема, пожежі знищили десятки гектарів лісів. Але місцеві жителі за підтримки інших областей поступово відновлюють флору регіону. Як це відбувається - в нашому матеріалі.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик