15.11.2020, 11:55

"Це Лисичанськводоканал, дєтка": Для жителів Лисичанська день почався з "сюрпризів"

Лисичанск без воды

Недільний ранок для більшості жителів Лисичанська почався з "сюрпризів". Багато хто вже навіть не дивуються, що вода в кранах пропадає "без попередження".

Для жителів Лисичанська в неділю однією з найбільш обговорюваних новин в соцмережах знову стала відсутність водопостачання, повідомляє Час Пік.

Судячи з коментарів, вода в місті пропала "вибірково" - люди пишуть, що її немає в центрі Лисичанська, в районі Стєкольного, на повороді Мельникова, в районі "танка".

Лисичанск без воды

А ось жителям південної частини міста цього разу пощастило, хоча вони не розслабляються і " тримають руку на пульсі " - мати запаси води для лисичан сьогодні - звичайна справа.

Найбільше людей обурює той факт, що вони не можуть знайти офіційну інформацію від ЛКСП "Лисичанськводоканал" про причини відсутності води. Звиклі до подібних перебоїв з водою лисичани жартують, що вода пропала через заморозки, блискавки, дощ або вітер... "Не понос, так золотуха", - пишуть лисичане.

Ті, кому пощастило додзвонитися до чергових у водоканал і виконком, пишуть про аварію на насосних "Білогорівка" та "Лісова дача". За словами лисичан, насосні знеструмлені, а аварійна бригада водоканалу розбирається з причиною...

"Исполком сказал, что авария на насосной в Белогоровке", "Говорят Белогоровку отключили, где-то авария", "В водоканале сказали обесточенны насосные, причину выясняют!"*, - пишуть лисичане.

Такі пояснення багато жителів Лисичанська називають "відмазками", вважаючи, що воду просто періодично відключають спеціально.

"Отсутствие воды - это визитная карточка Лисичанска", "Это Лисичанскводоканал детка )))", "Суровый Лисичанскводоканал", "Кто бы сомневался, что у людей выходные, а у них как обычно... Что там можно делать на этой насосной?! Неужели нельзя там сделать все, как положено,чтоб проблем не было?! Приедут, блин, репы почешуть,"соплями" заделают и уезжают! Конечно будут аварии!", "Это нам говорят, что авария, а на самом деле отключают, то на РТИ, то город",*, - пишуть лисичани.

На даний момент ЛКСП "Лисичанськводоканал" так і не надав офіційної інформації. Залишається гадати, скільки цього разу жителям Лисичанська доведеться сидіти без води...

ДОПОВНЕНО: пізніше на сайті водоканалу з'явилося повідомлення:

"У зв'язку з перепадом напруги на лінії ПЛ-6кВ 15.11.2020.р. з  9.20 була знеструмлена ВНС "Білогорівська", тому було  обмежено  водопостачання міст Новодружеськ, Привілля, центральної та північної частин м. Лисичанськ. Після ліквідації аварії водопостачання буде відновлено".

* - Мовою орігіналу

Читайте новини регіону: Карантин у Сєвєродонецьку: у місті посилили протиепідемічні заходи

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик