16.11.2020, 16:28

Перший сніг на Луганщині: на дорогах працюють дорожники та рятувальники

Марина Началова | Все новости автора
снегопад

Зима прийшла на Луганщину на півмісяця раніше. Сьогодні, 16 листопада, наслідки першого снігопаду розпочали ліквідовувати співробітники філій ДП «Луганський облавтодор» та рятувальники територіальних підрозділів ДСНС.

Про ситуацію на дорогах області повідомила прес-служба Луганської ОДА, передає Час Пік.

Заступник начальника САД у Луганській області Євген Філін повідомив, що з ночі на дороги вийшла потужна техніка, зокрема 32 комбіновані дорожні машини, а також грейдери та трактори.

Дорожники працюють у цілодобовому черговому режимі, особовий склад та техніка напоготові, і за необхідності, оперативно реагуватимуть для забезпечення проїзду автодорогами Луганщини.

За прогнозами синоптиків, днями на Луганщині можуть різко погіршитися погодні умови: сніг, зниження температури, сильний вітер. Вночі до -5-7 градусів морозу, опади із сильним вітром. Директор ДП «Луганський облавтодор» Олександр Коротун підкреслив, що попри будь-які погодні примхи, дорожники готові забезпечити проїзд на всіх автодорогах, що входять в сферу їх відповідальності. Він застеріг від небезпеки та нагадав про необхідність зміни літніх шин на зимові.

З ранку рятувальники двічі надавали допомогу водіям транспортних засобів. Так, у Новодружеську співробітники відбуксували машину бригади швидкої допомоги, а у Міловому – мікроавтобус.

Всіх учасників дорожнього руху закликають з усією відповідальністю поставитися до погодних змін, слідкувати за встановленими дорожніми знаками, які попереджують про можливу слизькість. Особливої уваги дорога потребує від водіїв пасажирських автобусів, вони відповідають не тільки за власну безпеку, а й за безпеку пасажирів.

Як повідомлялося, сьогодні у Сєвєродонецьку сталася ДТП: автомобілі не розминулися на засніженій дорозі.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: