19.11.2020, 16:01

Платіж "не пройшов": жителя Сєвєродонецька при покупці в Інтернеті "кинули" на 167 тисяч гривень

покупка

Інтернет-аферисти продовжують обманювати довірливих жителів Луганської області. 18 листопада було виявлено ще один факт шахрайства.

Вчора в Сєвєродонецький відділ поліції звернувся місцевий житель і повідомив, що його обдурили, передає Час Пік з посиланням на прес-службу поліції Луганської області.

Чоловік розповів, що на одному з сайтів в мережі Інтернет він знайшов оголошення про продаж причепа до свого легкового автомобіля вартістю 9 тисяч гривень. Домовившись з продавцем-шахраєм про покупку, він перерахував всю суму на вказаний йому банківський рахунок.

Потім йому знову подзвонив власник оголошення та повідомив, що платіж за причіп не пройшов і, щоб перерахування коштів пройшло успішно, покупцеві необхідно з його рахунку вивести всі гроші.

При цьому покупцеві запропонували вісім банківських рахунків на які він нібито "безпечно" може тимчасово перевести гроші зі своєї картки.

Чоловік виконав умови інтернет-аферистів і перерахував на різні банківські рахунки ще 167 тисяч гривень після чого зв'язок з продавцем зник.

На даний момент поліцейські проводять розшукові заходи. Вирішується питання про внесення даного факту до ЄРДР за статтею"Шахрайство".

Читайте також: У Лисичанську медики хворіють на COVID-19, але джерело зараження-не робота

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик