19.11.2020, 18:44

Назви для нових вулиць, виплата зекономлених на "комуналці" коштів та видновлення руху поїзда: головні новини Лисичанська та області за 19 листопада

улицы

Чи правда, що в Лисичанську з'явиться кілька нових вулиць? З якої причини жителі міста можуть залишитися без зекономлених на "комуналці" коштів? Чи буде повністю відновлено рух поїзда "Хмельницький-Лисичанськ"? Відповіді на найактуальніші питання - в Час Пік.

У Лисичанську з'явиться 8 нових вулиць: жителям міста запропонували придумати назви

Лисичанськ поступово "розростається". У місті з'явиться вісім нових вулиць, назви для яких зможуть придумати самі місцеві жителі. Як та з ким поділитися ідеями - читайте в нашому матеріалі.

В УПСЗН Лисичанська повідомили, хто з пільговиків та одержувачів субсидій залишиться без зекономлених коштів

Жителі Лисичанська, які отримують субсидії або пільги, зможуть повернути зекономлені на "комуналці" кошти за опалювальний сезон 2019/2020 року. Однак певна категорія жителів міста може залишитися без цієї виплати. Що потрібно робити, щоб не втратити гроші - читайте в статті.

Після тривалої перерви відновлює курсування поїзд "Хмельницький-Лисичанськ": розклад

Поїзд "Хмельницький-Лисичанськ", який користується популярністю серед жителів регіону, знову відновить курсування. З графіком відправок та прибуттів можна ознайомитися в нашій статті.

COVID-19 у Луганській області: підтверджено 99 нових випадків захворювання

За останню добу в Луганській області лабораторно підтверджено 99 нових випадків COVID-19. Детально ознайомитися з поширенням захворювання по регіону можна тут.

"Де були рятувальники, поки горіли будинки?": У ДБР назвали нову причину масштабних пожеж на Луганщині

Слідчі Державного бюро розслідувань заявили про нову причину пожеж на Луганщині. Зокрема, вони з'ясували, чому рятувальники не відразу почали ліквідацію загорянь. Детально про розслідування - в нашому матеріалі.

Луганщина претендує на 440 млн гривень від ЄС для реалізації 26 проектів регіонального розвитку

Луганська область претендує на 440,1 мільйонів гривень від Євросоюзу. На ці кошти планується реалізувати 26 цікавих проектів у Лисичанську, Сєвєродонецьку та Рубіжному. Як хочуть змінити міста - в статті.

Платіж "не пройшов": жителя Сєвєродонецька при покупці в Інтернеті "кинули" на 167 тисяч гривень

Інтернет-аферисти продовжують обманювати довірливих жителів Луганської області. Історія жителя Сєвєродонецька, який "віддав" шахраям понад 160 тисяч гривень - яскравий тому приклад. Читайте подробиці про те, як не можна здійснювати покупки через Інтернет.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик