20.11.2020, 18:37

Призначення заступника голови ВЦА Лисичанська, наближення негоди та COVID-19: головні новини регіону за 20 листопада

вга

Хто керуватиме Лисичанськом? Що буде з погодою в місті та регіоні в найближчі дні? Як йдуть справи з COVID-19 в області? Відповіді на найважливіші питання - в Час Пік.

Лисичанському приїжджають керувати з Донеччини: що відомо про нового заступника голови ВЦА

ВЦА Лисичанська продовжує укомплектовувати штат. Скоро у керівника ВЦА з'явиться перший заступник. Хто ним стане - читайте в нашому матеріалі.

У Лисичанську та регіоні очікується погіршення погодних умов: ВЦА звернулася до жителів

До настання зими ще десять днів, але погода вже встановилася морозною. У ВЦА Лисичанська попередили, що з завтрашнього дня погодні умови можуть погіршитися. До чого готуватися жителям міста - в нашій статті.

СОVID-19 в Луганській області: оновлена статистика та карта поширення

За останню добу в Луганській області зафіксовано 89 нових випадків COVID-19. Детально ознайомитися зі статистикою поширення захворювання по регіону можна тут.

У Лисичанську перевірили заклади на дотримання карантинних вимог

У Лисичанську проводяться моніторингові перевірки об'єктів торгівлі, ресторанного господарства, побутового обслуговування населення. Що показали результати останньої перевірки та чи дотримується в місті карантин - в нашій статті.

За життя та здоров'я можна не боятися: "Лисичанськтепломережа" заспокоїла жителів міста

У КП "Лисичанськтепломережа" розповіли, чому вода систем теплопостачання має специфічний зелений колір. Що і навіщо додають у воду - читайте в нашому матеріалі.

У Сєвєродонецьку встановлять пам'ятник " Героям АТО"

У Сєвєродонецьку анонсували появу нового пам'ятника - пам'ятника "Героям АТО". Конкурс на кращий проект вже оголошено. З подробицями можна ознайомитися в нашій статті.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик