21.11.2020, 09:39

Гори сміття до стелі: мешканка Лисичанська вразила станом свого житла

Марина Началова | Все новости автора

Пенсіонерка, яка проживає в кварталі Дуржби Народів у Лисичанську, шокувала комунальників барикадами зі сміття в своїй квартирі.

Моторошну картину побачили працівники ЖЕК №5 при спробі пробратися в квартиру жінки для скидання повітря з системи опалення. Фото опубліковані в групі підприємства в Фейсбуці, передає Час Пік.

Десятки користувачів жахнулися: сміття буквально вивалюється з вхідних дверей. У коментарях відзначилися і мешканці даного будинку, які вже не знають, що робити з горе-сусідкою, адже в умовах антисанітарії розводяться таргани, поширюється сморід, бабуся захаращує не тільки свою квартиру, але і сходовий майданчик і веде себе неадекватно.

У ЖЕКу заявляють, що вже неодноразово разом з поліцією навідувалися до цієї жінки і прибирали мотлох, але кожні три місяці все повертається на круги своя.

У коментарі "Суспільне Донбас" гендиректор центру психічного здоров'я Луганщини Микола Овчаренко заявив, що найчастіше така поведінка є проявом шизофренії. Згідно із законом таку людину можуть ізолювати, якщо вона становить загрозу для інших громадян.

Читайте ще: Мешканці Лисичанська будуть утримувати ще більше чиновників: ВЦА "розширює штат"

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: