21.11.2020, 14:47

"Дайте Лисичанську нові тролейбуси": мешканці міста вимагають модернізації громадського транспорту

Марина Началова | Все новости автора
троллейбусы лисичанск

Електротранспорт Лисичанська знаходиться в досить плачевному стані. Місцеві жителі давно втомилися чекати відродження тролейбусного парку.

Обговорення "вмираючого" тролейбусного парку Лисичанська знову активізувалося після новини про те, що Міністерство інфраструктури планує оновити парки громадського транспорту у 18 містах України, передає Час Пік.

У число цих міст увійшов і сусідній Сєвєродонецьк. У той же час Лисичанськ дуже потребує відродження електротранспорту: у місті залишилися на ходу лише пара стареньких тролейбусів, які курсують по єдиному маршруту, що залишився.

Неурядове об'єднання "Штаб порятунку міста Лисичанська" направило голові військово-цивільної адміністрації Олександру Заїці наполегливе прохання подати заявку для участі у вищезазначеному проекті. Фото звернення виклав у Фейсбуці лисичанський активіст Анатолій Рижков і попросив городян підтримати ініціативу власними зверненнями до ВЦА.

У зверненні вказується, що громада Лисичанська неодноразово проявляла ініціативу щодо впровадження заходів з модернізації тролейбусного парку і тролейбусних ліній, зокрема подавалася пропозиція з приводу тролейбусів на автономному ходу.

Чи дослухаються до прохання лисичан у ВЦА, яка вже в певній мірі складається з вихідців з Донеччини, - покаже час.

Раніше повідомлялося, що бюджет Лисичанська продовжують "вливати" у водоканал.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик