21.11.2020, 18:35

Оновлення тролейбусного парку, допомога водоканалу та COVID-19: головні новини Лисичанська та області за 21 листопада

троллейбус

Чи є шанс у Лисичанська на оновлення тролейбусного парку? Чому водоканал міста, незважаючи на успіхи, є тяжким ярмом? Як йдуть справи з COVID-19 в регіоні? Відповіді на найважливіші питання - в Час Пік.

"Дайте Лисичанську нові тролейбуси": жителі міста вимагають модернізації громадського транспорту

Жителі Лисичанська вже багато років чекають оновлення тролейбусного парку. Проте поки очікування ні до чого не привели. Чи існують на сьогоднішній день реальні ініціативи - читайте в нашому матеріалі.

Бюджет Лисичанська продовжують "вливати" у водоканал

КП "Лисичанськводоканал", незважаючи на поліпшення роботи, що відзначається з приходом нового керівництва, продовжує "перетягувати" на себе кошти з міського бюджету. Яку "допомогу" та для чого підприємство отримало цього разу - читайте в нашій статті.

На Луганщині підтверджено 143 нових випадки COVID-19

У Луганській області за минулу добу лабораторно підтверджено 143 нових випадки COVID-19. Детально ознайомитися з поширенням захворювання по регіону можна тут.

Лисичанська лікарня терміново шукає підрядника для монтажу киснепроводу

Лисичанська багатопрофільна лікарня терміново шукає організацію, яка встановить в установі киснепровід. Чому це так важливо - читайте в статті.

Гори сміття до стелі: мешканка Лисичанська вразила станом свого житла

Комунальники надали розголосу історії місцевої жительки, пенсіонерки, яка перетворила свою квартиру на справжнє звалище сміття. Жінка абсолютно не розуміє, що робить життя сусідів неможливим. Як виглядає квартира - дивіться відео.

Управління Держпраці розслідувало смерть співробітника "Лисичанськводоканалу" на робочому місці

У вересні сталася трагічна подія. Один із співробітників водоканалу, перебуваючи на робочому місці, відчув себе погано. Після госпіталізації чоловік помер. Який "вердикт" винесло Головне управління Держпраці - читайте в нашому матеріалі.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик