23.11.2020, 21:01

"Луцького терориста" відправили до психлікарні

Марина Началова | Все новости автора
луцкий террорист

Луцький міськрайонний суд постановив відправити до психіатричної лікарні Максима Кривоша, який у липні 2020 року захопив автобус із заручниками в Луцьку.

Прокуратура подавала клопотання про направлення обвинуваченого до медичного закладу для проведення стаціонарної психіатричної експертизи, передає Час Пік з посиланням на рішення суду.

У матеріалах справи зазначається, що з'ясування психічного стану Кривоша в амбулаторних умовах унеможливлюється необхідністю додаткового обстеження та динамічного спостереження за ним в умовах спеціалізованого стаціонару.

Суд постановив продовжити "терористу" термін тримання під вартою до 16 січня 2021 року та направити його до КНП "Львівська обласна психіатрична лікарня" на 2 місяці. У суді зазначили, що цей медзаклад за рівнем безпеки відповідає умовам утримання осіб, взятих під варту.

Нагадаємо, 21 липня Кривош захопив автобус з пасажирами у Луцьку. Він висував основну вимогу, щоб президент Володимир Зеленський записав відеозвернення. У той же вечір заручники були звільнені, а злочинець затриманий.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: