24.11.2020, 10:58

Новий рейтинг мільярдерів: Ілон Маск за рік піднявся на другу сходинку з 35 місця

новый рейтинг миллиардеров

У рейтингу найбагатших людей планети за версією Bloomberg глава Tesla та SpaceX Ілон Маск піднявся на друге місце, витіснивши засновника Microsoft Білла Гейтса. 

За даними Bloomberg Billionaires статок Ілона Маска на сьогодні становить 127,9 млрд. Рік тому він займав лише 35 місце рейтингу, повідомляє Час Пік. 

Піднятися на другу сходинку йому допоміг різкий стрибок вартості акцій Tesla - менш ніж за рік акції подорожчали на 520%, що дозволило збільшити активи на 100 млрд доларів.

Після того як ринку стало відомо про те, що акції Tesla увійдуть в індекс S&P 500, Маск зміг збільшити свої статки на 15 млрд доларів всього за один день.

У рейтингу Ілон Маск обігнав засновника Microsoft Білла Гейтса, чий статок оцінюється в 128 млрд дол. Також Макс витіснив з лідерів главу Facebook Марка Цукерберга (102 млрд дол.) та СЕО Louis Vuitton Moët Hennessy Бернара Арно (105 млрд дол.).

На першому місці в рейтингу мільярдерів засновник Amazon Джефф Безос (зі статком в 182 млрд дол.), який з початку року заробив 67 млрд дол.

Новый рейтинг миллиардеров

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик