26.11.2020, 13:25

ДТП під Маріуполем: фура зависла на мосту, водій не постраждав

ДТП под Мариуполем

На трасі "Маріуполь-Волноваха" сталася дорожньо-транспортна пригода, учасником якої став вантажний автомобіль. Аварія сталася на мосту, фура зависла над автодорогою.

Аварія сталася на трасі "Маріуполь-Волноваха" 26 листопада близько 5:00. Про ДТП з місця події повідомив кореспондент 0629.com.ua, передає Час Пік.

ДТП под Мариуполем

За даними видання, довгомір їхав з смт Нікольське. За селом Касьянівка на слизькій дорозі перед мостом фура зачепила відбійник, проїхала парапетом та злетіла з мосту

Вантажний автомобіль завис на мосту. Водій в аварії не постраждав.

"Водій вантажівки не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини, і злетів з моста. Відносно водія складені протоколи за ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд або іншого майна) та ч. 1 ст. 139 КУпАП (пошкодження автомобільних доріг, вулиць, дорожніх споруд, залізничних переїздів та технічних засобів регулювання дорожнього руху, створення перешкод для руху та невжиття необхідних заходів щодо їх усунення)", - повідомили у прес-службі Патрульної поліції Донецької області.

ДТП под Мариуполем ДТП под Мариуполем ДТП под Мариуполем ДТП под Мариуполем

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик