27.11.2020, 22:50

Судний день п'яти двійок: передбачення Ванги на 22 грудня 2020 року

Ольга Романец | Все новости автора
предсказание Ванги

22.12.2020 відбудеться найпотужніше злиття двох гігантських тіл Юпітера і Сатурна. У цей день можуть відбутися якісь глобальні зміни в житті людей і всього людства. День п'яти двійок називають фатальним, судним і навіть проклятим.

За словами знаменитої провидиці з Болгарії Ванги, найголовніше в 2020 році - це пережити день з усіма двійками, передає Час Пік.

Передбачення Ванги свідчать про те, що в рік двійок кожна людина зможе побачити себе як ніби в дзеркалі. Світ перевернеться в цей момент, все встане навпаки.

Також Ванга пророкувала повернення страшних старовинних хвороб, які свого часу "викосили" велику кількість людей. Однак цілком можливо, що жінка говорила про коронавірус.

Крім того, Ванга говорила про вченого, який зможе зробити велике відкриття в галузі медицини. Саме він зможе призупинити розвиток різних хвороб і знайде від них ліки.

За словами провидиці, виживуть після 22 грудня лише добрі, віруючі люди. Вона була переконана, що тільки чиста віра в Господа здатна повернути втрачену мораль і зробить людину добрішою.

Читайте також: Гороскоп на 2021 рік для всіх знаків Зодіаку: кого чекає успіх і процвітання

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик