29.11.2020, 12:25

Шмигаль прибув до Туреччини з дводенним робочим візитом

Шмыгаль прибыл в Турцию с двухдневным рабочим визитом

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль перебуває у Турецькій Республіці з дводенним робочим візитом. Візит глави українського уряду триватиме 29-30 листопада.

Денис Шмигаль 29 листопада прибув до Туреччини з робочим візитом. Його літак приземлився в аеропорту Стамбула, повідомляє Час Пік.

Візит прем'єр-міністр України триватиме два дні - починається у Стамбулі і 30 листопада продовжиться у столиці Туреччини Анкарі.

"Візит Дениса Шмигаля до Туреччини почався. Українська делегація прибула на літаку Ан-148. Це дуже важливо та символічно. Ми зокрема очікуємо конкретних проектів у галузі авіабудування", - написав посол України в Туреччині Андрій Сибіга у своєму Twitter.

Денис Шмигаль зустрінеться з міністром промисловості та технологій Турецької Республіки Мустафою Варанком, представниками турецького бізнесу. Завтра в Анкарі прем'єр-міністр України зустрінеться з керівництвом Турецької Республіки. 

У робочій поїздці до Туреччини прем'єр-міністра України супроводжують віце-прем'єр міністр України-міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський, міністр інфраструктури України Владислав Криклій, перший заступник міністра закордонних справ України Еміне Джапарова, заступник міністра розвитку, економіки, торгівлі та сільського господарства Тарас Качка.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик