29.11.2020, 18:31

Нове звернення Гайдая, перерахунок пенсій і вуличний концерт у Лисичанську: новини регіону за 29 листопада

Марина Началова | Все новости автора
лисичанск

Голова ЛОДА Сергій Гайдай відповів на 20 питань, які хвилюють мешканців регіону. З 1 грудня 297 тисяч пенсіонерів Луганщини отримають перерахунок виплат. Тим часом в області продовжують фіксуватися нові випадки COVID-19. Про ці та інші новини неділі читайте в одній статті.

Будівництво обласної лікарні, залізниці і модернізація водоканалу на Луганщині: Гайдай повідомив, коли чекати реалізації проектів

Голова ЛОДА повідомив, що відбулася одна із заключних нарад щодо інфраструктурних проектів на Луганщині, які готова профінансувати Франція. Реалізовувати проекти повинні почати в наступному році. Подробиці читайте тут.

Епідситуація на Луганщині: Гайдай запропонував лікарям добровільно попрацювати з ковідними хворими

Гайдай заявив, що лікарні Луганщини забезпечені всім необхідним для боротьби з COVID-19, однак не вистачає лікарів. Голова ЛОДА закликав відгукнутися медиків, які готові лікувати коронавірусних хворих.

Усього Гайдай відповів на 20 питань жителів Луганщини. Повне відео дивіться тут.

На Луганщині перерахують пенсії: хто отримає підвищені виплати з 1 грудня

У грудні майже 297 тисяч пенсіонерів Луганщини отримають перерахунок. Це стосується не тільки тих, хто отримує мінімальну і максимальну пенсію, але також і деяких видів надбавок. Детальніше читайте в статті.

Смерть у Лисичанську та понад 50 нових хворих: статистика по COVID-19 на Луганщині

За минулу добу на Луганщині виявили 54 нових хворих на коронавірус. За добовим приростом хворих лідирує місто Лисичанськ.

Детальну статистику і дані по містах і районах дивіться в публікації.

"Не купуйте це": житель Лисичанська розповів про невдалу покупку в супермаркеті "АТБ"

Чохол для білизни, куплений в АТБ, виявився настільки жахливої ​​якості, що лисичанин поспішив розповісти про покупку в соцмережі. Дивіться фото і відео.

У Лисичанську біля "Сільпо" влаштували імпровізований концерт

У нашому житті є місце і позитиву. Сьогодні музиканти порадували мешканців Лисичанська концертом під відкритим небом. Відео виступу можна побачити тут.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик