30.11.2020, 11:23

Головнокомандувач ЗСУ відзначив заслуги Сергія Гайдая перед армією

Главнокомандующий ВСУ отметил заслуги Сергея Гайдая перед армией

Головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак нагородив голову Луганської області Сергія Гайдая почесним нагрудним знаком "За заслуги перед Збройними Силами України".

Головнокомандувач Збройних Сил України Руслан Хомчак відзначив заслуги Сергія Гайдая перед армією. Очільника області нагороджено за волонтерську діяльність та постійну підтримку військових, які обороняють Луганщину, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу ЛОДА.

Сергій Гайдай подякував Головнокомандувачу за високу оцінку його діяльності і запевнив, що захисники Луганської області завжди можуть розраховувати на підтримку з його боку, в будь-яких питаннях.

"Наполеон Бонапарт казав, що військових сил недостатньо для захисту країни, проте, країна, яку захищає народ, – нездоланна! Тому Україна обов’язково переможе! Я знаю багато людей, які вважають своїм громадянським обов’язком допомогу нашим хлопцям на передовій, та роблять для цього усе можливе. Всі вони гідні цієї нагороди", - сказав Сергій Гайдай.

У ЛОДА нагадали, що Сергій Гайдай власним коштом придбав для військовослужбовців систему дистанційного ведення вогню для зенітної установки та 10 одиниць спеціалізованого обладнання.

На початку пандемії COVID-19 для потреб прикордонників, військових та співробітників поліції, які забезпечували дотримання карантинних обмежень на пунктах пропуску та блок-постах області, очільник Луганщини придбав безконтактні термометри для проведення температурного скринінгу, 11 тис. захисних масок та костюми індивідуального захисту.

Гайдай також допоміг з облаштуванням приміщень 59-го військового мобільного госпіталю у Сєвєродонецьку та придбанням побутової техніки, забезпеченням військових медиків захисними багаторазовими та одноразовими захисними костюмами та антисептиками.

14 жовтня 2020 року, в День захисника України, на території було відкрито меморіальний знак медичним працівникам, які загинули під час бойових дій. Кошти на створення меморіального знаку також перерахував очільник області.

Главнокомандующий ВСУ отметил заслуги Сергея Гайдая перед армией Главнокомандующий ВСУ отметил заслуги Сергея Гайдая перед армией

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик