30.11.2020, 14:47

Кабмін та РНБО сьогодні вирішуватимуть, чи буде введено в країні локдаун

Кабмин и СНБО сегодня будут решать, будет ли введен в стране локдаун

Сьогодні відбудеться спеціальна нарада, на якій вирішиться, чи буде введений в Україні локдаун перед новорічними святами. Про результати наради та прийняті рішення одразу проінформують людей.

Про це йшлося на традиційній селекторній нараді щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції, яка відбулася під головуванням Президента України Володимира Зеленського, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу Офісу Президента.

На нараду зберуться представники Кабміну, відповідальні за запобігання поширенню коронавірусної інфекції, зокрема МОЗ, Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, МВС, а також РНБО. Учасники наради визначатимуться, чи потрібно впроваджувати в країні повний локдаун та коли. 

"Нам треба визначитися з реалістичними прогнозами, щоб зрозуміти, чи витримає навантаження наша медична система та наша економіка. Ми розробили економічну програму допомоги, постійно вдосконалюємо систему охорони здоров'я. Треба, щоб і бізнеси, і люди були готовими, якщо уряд вважатиме, що жорсткого карантину не оминути", – сказав Зеленський.

Нагадаємо, за минулу добу в Україні виявили майже 10 тисяч хворих на коронавірус. Змінилася статистика захворювань COVID-19 у регіонах.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик