30.11.2020, 16:44

У Лисичанську встановлять "розумні" відеокамери, які зчитують автономери

Марина Началова | Все новости автора
видеокамеры

У грудні в Лисичанську планують закупити "розумні" відеокамери з можливістю зчитування державних номерів автомототранспорту.

Про це йшлося сьогодні на засіданні комісії з контролю за реалізацією виконання Міської програми профілактики злочинності, яке відбулося у військово-цивільній адміністрації міста Лисичанськ під головуванням заступника керівника з питань безпеки та громадського порядку Станіслава Мосєйка, передає Час Пік з посиланням на прес-службу ВЦА.

Під час засідання члени комісії підсумували виконання Міської програми профілактики злочинності за 2018-2020 роки, обговорили та затвердили проєкт аналогічної програми на наступні три роки.

При підготовці звіту про виконання вищезазначеної програми було взято до уваги понад 30-ти звітів відповідальних виконавців. Щодо практичних заходів програми, на які виділялося фінансування з міського бюджету, головний спеціаліст відділу мобілізаційної роботи та цивільного захисту Дмитро Зайцев зазначив: «Кількість введених в експлуатацію відеокамер по місту загалом наразі досягла 80 одиниць. Протягом терміну виконання програми було профінансовано в 2018 році — 320,574 тис. грн., в 2019 році — 267,390 тис. грн., за 11 місяців 2020 року — понад 50 тис. грн. На грудень поточного року заплановано проведення закупівель обладнання та послуг з його монтажу на суму близько 720 тис. грн. Значне збільшення фінансування зумовлене необхідністю закупівлі так званих «розумних» відеокамер, тобто з можливістю зчитування державних номерів автомототранспорту».

Окрім того, під час засідання комісії було обговорено та затверджено проєкт аналогічної програми на наступні три роки.

Також сьогодні відбулося засідання комісії ТЕБ та НС у зв'язку зі збільшенням кількості випадків COVID-19 у Лисичанську.

Раніше стало відомо, що між Лисичанськом і Сєвєродонецьком збираються запустити тролейбуси.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: