02.12.2020, 18:40

Жертви коронавірусу і перерахунок допомоги: головні новини регіону за 2 грудня

Ольга Романец | Все новости автора
Луганская

Коронавірус продовжує забирати життя жителів Луганщини: сьогодні зафіксовано 5 смертей, серед яких екс-проректор вишу імені Даля. Тим часом у Лисичанську перерахували розмір соцдопомог. Крім того, Європейський інвестиційний банк виділить 100 мільйонів євро на відновлення Донбасу. Головні новини регіону читайте в одній статті.

На Луганщині від ускладнень COVID-19 помер вчений і екс-проректор вишу імені Даля

На Луганщині від ускладнень COVID-19 помер екс-проректор Східноукраїнського національного універстету ім. Даля Михайло Смирний. Детальніше - в статті.

На Луганщині зафіксовано 117 нових випадків COVID-19, померли 5 осіб

За минулу добу лабораторно підтверджено 117 нових випадків COVID-19 у Луганській області. В результаті ускладнень померли п'ятеро людей.

З географією поширення вірусу в області можна ознайомитися в нашому матеріалі.

Європейський інвестиційний банк виділить 100 мільйонів євро на відновлення Донбасу: на що підуть кошти

Кабінет Міністрів України схвалив залучення 100 млн євро позики від Європейського інвестиційного банку для реалізації проекту "Східна Україна: возз'єднання, відновлення та відродження (Проект 3в)".

Про те, на що підуть кошти - читайте в статті.

ВР створила слідчу комісію з розслідування пожеж на Луганщині

Верховна Рада України 2 грудня прийняла постанову № 4262, якою схвалила створення тимчасової слідчої комісії (ТСК), яка розслідуватиме причини масштабних пожеж в Луганській області. Детальніше - в статті.

У Лисичанську перерахували розмір соцдопомог: хто отримає підвищені виплати вже в грудні

Управлінням праці та соціального захисту населення (УПСЗН) військово-цивільної адміністрації (ВЦА) м.Лисичанськ проведено масовий перерахунок соціальних допомог, розмір яких розраховується залежно від прожиткового мінімуму.

Про те, кому проведений перерахунок - читайте в статті.

У Сєвєродонецьку Lexus вилетів з дороги і зніс дерево

У Сєвєродонецьку водій Lexus не впорався з керуванням, в результаті чого автомобіль вилетів за межі проїжджої частини і врізався в дерево.

Про подробиці аварії читайте в нашому матеріалі.

Троє голодних дітей та повна антисанітарія: у Сєвєродонецьку горе-матір можуть позбавити батьківських прав

У поліцію звернулася мешканка Сєвєродонецька, яка повідомила, що в місті з'явився малолітній хлопчик-жебрак. П'ятирічна дитина бродить по місту один і розповідає перехожим, що голодний, а мати про нього не піклується. Детальніше - в статті.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: