04.12.2020, 11:11

У Лисичанську та Сєвєродонецьку патрульні виявили громадян з наркотиками

Марина Началова | Все новости автора

Патрульні роти ТОР у Лисичанську та Сєвєродонецьку виявили у громадян імовірно наркотичні речовини.

Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції Луганської області, передає Час Пік.

У Лисичанську на вул. Московській під час проведення поверхневої перевірки у 33-річного громадянина, який побачивши патрульний автомобіль намагався якнайшвидше піти, поліцейські виявили ємність з речовиною білого кольору. Зі слів громадянина, невідома речовина була наркотичною. Надалі на місце викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування усіх обставин події.

У Сєвєродонецьку на вул. Новікова патрульні роти ТОР помітили чоловіка, що підозріло себе поводив. Окрім цього, чоловік підходив під орієнтування по громадянину, що має відношення до розповсюдження наркотичних речовин. Під час поверхневої перевірки чоловік дістав з пакета згорток з рослинною речовиною, імовірно наркотичного походження. За ознаками кримінального правопорушення передбаченого ст. 309 ККУ на місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Також у Сєвєродонецьку на вул. Богдана Ліщини чоловіка, що підозріло себе поводив патрульні помітили близько 10 години ранку. Під час поверхневої перевірки у 39-річного мешканця Новоайдару поліцейські виявили паперовий згорток, з речовиною сіро-зеленого кольору рослинного походження. Зі слів громадянина, це — канабіс. За даним фактом на місце події викликано слідчо-оперативну групу для подальшого з'ясування обставин.

Читайте ще: Різанина у Лисичанську: чоловік намагався вбити співмешканця колишньої коханки

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик