04.12.2020, 14:09

У "Лисичанськводоканалі" обговорили тарифи на 2021 рік: які цифри пропонуються

Марина Началова | Все новости автора
вода

3 грудня у ЛКСП "Лисичанськводоканал" відбулося відкрите обговорення проєкту постанови НКРЕКП "Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 16 червня  2016 року № 1141" щодо встановлення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення на 2021 рік.

У засіданні брали участь представники громади, керівництво "Лисичанськводоканалу", ВЦА м. Лисичанська, а також дистанційно - начальник відділу НКРЕКП у Харківській області Василь Без'язичний, передає Час Пік з посиланням на ]]>протокол обговорення]]>.

Розглядалися зауваження та пропозиції, надані до проєкту постанови НКРЕКП "Про внесення змін до постанови... № 1141" щодо встановлення ЛКСП "Лисичанськводоканал" тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення на 2021 рік.

Так, у проекті, схваленому НКРЕКП, розраховані такі тарифи для ЛКСП "Лисичанськводоканал" на 2021 рік:

  • на централізоване водопостачання – 17,37 грн за куб. м (без ПДВ);
  • на централізоване водовідведення – 10,90 грн за 1 куб. м (без ПДВ).

"Лисичанськводоканал" надав пропозиції щодо перерахунку обігових коштів для здійснення авансового платежу за електроенергію у розмірі 1% від повної планової собівартості та перерахунку обсягів коштів за рахунок планового прибутку у розмірі 2% повної планової собівартості у зв'язку зі збільшенням вартості електроенергії. НКРЕКП пропозиції було враховано.

Таким чином, пропонується встановити тарифи для ЛКСП "Лисичанськводоканал" на 2021 рік:

  • на централізоване водопостачання – 17,60 грн за куб. м (без ПДВ);
  • на централізоване водовідведення – 10,92 грн за 1 куб. м (без ПДВ).

Як вже повідомлялося, для "Лисичанськводоканалу" придбали машину для прочищення каналізації.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик