05.12.2020, 13:15

У Лисичанську 11-річна дівчинка потонула у водоймі: поліцейський намагався її врятувати, але не зміг

Марина Началова | Все новости автора

У Лисичанську сталася трагедія на воді: надзвичайники витягли з водойми тіло 11-річної дівчини. Дитину намагався врятувати з крижаної води поліцейський, але йому це не вдалося.

Про це повідомила прес-служба Управління ДСНС у Луганській області, передає Час Пік.

4 грудня о 16:28 на пункт зв’язку 64-ї Державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Луганській області надійшло повідомлення, що за адресою: м. Лисичанськ, біля вул. Спортивна на відкритій водоймі помітили дівчину, яка тоне.

Негайно на місце події прибули надзвичайники і врятували з води чоловіка. Ним виявився співробітник поліції, який і повідомив рятувальникам, що побачивши у воді дівчинку, він одразу кинувся їй на допомогу. На жаль, врятувати її не вдалося. Обставини трагедії наразі з’ясовують фахівці.

У ДСНС зазначають, що у зв’язку із пониженням температурних показників на водоймах Луганщини почав формуватися льодовий покрив, товщина якого ще є дуже небезпечною. Безтурботні діти - ті, хто найчастіше стають жертвами підступного тонкого льоду.

Рятувальники звертаються до батьків із закликом навчити дітей бути обачними, уважними, знати і виконувати правила безпечної поведінки. Батькам слід максимально посилити контроль за своїми дітьми і донести до їх свідомості, що тонкий лід - це смертельна небезпека.

Раніше повідомлялося: Різанина у Лисичанську: чоловік намагався вбити співмешканця колишньої коханки

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик