09.12.2020, 14:30

На Луганщині за добу патрульні 4 виїжджали на ДТП: з них 2 рази - у Сєвєродонецьку

Луганская, ДТП

На Луганщині за минулу добу сталося чотири дорожньо-транспортні пригоди. Загинула одна людина. Дві ДТП сталися у Сєвєродонецьку, на одну патрульні виїжджали у Лисичанську.

Ще одна аварія зі смертельним результатом сталася у Кремінній. Там в результаті ДТП загинув пішохід, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу Патрульної поліції Луганської області.

Як повідомили у поліції, за минулу добу патрульні чотири рази виїжджали на повідомлення про ДТП. Два з них відбулися в Сєвєродонецьку, по одному в Лисичанську та Кремінній.

Луганская, ДТП

У двох випадках водії прийняли рішення оформити ДТП по європротоколу. 

При оформленні ДТП у Сєвєродонецьку, на перехресті вул. Донецької та просп. Гвардійському, де учасниками аварії стали автомобілі ЗАЗ Daewoo та Renault Master, патрульні склали протокол за ст. 124 КУпАП (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) відносно водія "ЗАЗ".  

Відзначається, що змінюючи напрямок руху він не переконався, що маневр буде безпечним та не створить небезпеки іншим учасником руху. Водій не дотримувався безпечного інтервалу, в результаті чого скоїв зіткнення з Renault.

Читайте також: У Сєвєродонецьку сталася пожежа в житловій багатоповерхівці: є постраждалі

Луганская, ДТП Луганская, ДТП Луганская, ДТП Луганская, ДТП Луганская, ДТП

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик