11.12.2020, 09:27

Ускладнення погодних умов у кількох областях України: оперативна інформація

Марина Началова | Все новости автора
гололед

Несприятливі погодні умови спричинили у кількох областях України знеструмлення, дорожні аварії та обмеження руху транспорту.

Оперативну інформацію станом а ранок 11 грудня оприлюднила прес-служба ДСНС України, передає Час Пік.

Станом на 7:00 11 грудня внаслідок ускладнення погодних умов (дощ, мокрий сніг, пориви вітру) через спрацювання системи захисту ліній електропередач знеструмлено 173 населених пункти у 3 областях, а саме: Київська – 79, Житомирська – 58, Чернівецька - 36. До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго.

10 грудня в зв’язку з погіршенням погодних умов (дощ при мінусовій температурі), з метою недопущення скоєння ДТП та утворення заторів, на час проведення обробки дорожнього покриття спецтехнікою Служби автомобільних доріг, було введено тимчасові обмеження руху великогабаритного транспорту та автобусів на дорогах державного значення в Житомирській, Київській, Рівненській, Тернопільській та Хмельницькій областях.

Станом на 7:00 11 грудня за інформацією Служби автомобільних доріг транспортне сполучення на автошляхах державного та місцевого значення країни забезпечено. Обмежень руху немає.

Для забезпечення проїзду від Служби автомобільних доріг залучено 1 тис. 183 працівники та 808 одиниць техніки. Підрозділами ДСНС проведено буксирування 13 одиниць автотранспортних засобів (надано допомогу 29 громадянам). Від ДСНС залучалось  29 чоловік особового складу та 12 одиниць техніки.

Дивіться ще: Дрифтуючі машини і пішоходи на ковзанах: Київ скувала люта ожеледиця

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик