11.12.2020, 14:37

У Лисичанську та регіоні погіршиться погода: попередження ВЦА

Марина Началова | Все новости автора
гололед

У Лисичанську, Новодружеську, Привіллі, починаючи з 12 грудня 2020 року, за прогнозами синоптиків очікується погіршення погодних умов: перепади температури повітря від -5 до +1 градусу, мокрий сніг, дощ та ожеледиця.

Про це повідомляє Управління житлово-комунального господарства ВЦА м. Лисичанська, передає Час Пік.

Для оперативної організації робіт з очищення від снігу та посипки протиожеледними матеріалами доріг, тротуарів, зупинок громадського транспорту та сходів особовий склад та техніка комунальних підприємств напоготові.

Керівництво ВЦА міста Лисичанськ Луганської області звертається до усіх власників автотранспорту з проханням бути обережними на дорогах міста. За можливістю утриматися від поїздок на власному автотранспорті, бо складні погодні умови можуть зумовити часткове порушення руху транспорту на автомобільних дорогах. Особливої уваги дорога потребує від водіїв пасажирських автобусів, вони відповідають не тільки за власну безпеку, а й за безпеку пасажирів.

Всіх учасників дорожнього руху закликають з усією відповідальністю поставитися до погодних змін.

ВЦА м. Лисичанська також звертається до керівників підприємств, установ, організацій, приватних підприємців та мешканців міста своєчасно очищувати від снігу та оброблювати протиожеледними засобами території, визначені Типовими правилами благоустрою території населеного пункту, затвердженими наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 27.11.2017 р. № 310.

По темі: Дрифтуючі машини і пішоходи на ковзанах: Київ скувала люта ожеледиця

Читайте ще:

У Лисичанську 19 грудня відкриють міські ялинки: анонс заходів

У "Лисичанськводоканалі" обговорили тарифи на 2021 рік: які цифри пропонуються

"Не купуйте це": житель Лисичанська розповів про невдалу покупку в супермаркеті "АТБ"

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик