16.12.2020, 08:03

У поїздах "Інтерсіті+" можна замовити м'ясний або вегетаріанський бізнес-ланч

В поездах "Интерсити+" можно заказать бизнес-ланч

У швидкісних поїздах "Інтерсіті+" АТ "Укрзалізниця" пасажири зможуть замовити бізнес-ланч. Пасажирам буде доступний м'ясний або вегетаріанський варіант ланчу.

АТ "Укрзалізниця" запустила послугу замовлення бізнес-ланчу. Замовлення можна зробити під час купівлі квитка онлайн або у касі, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу "Укрзалізниці".

Пасажир на вибір може спробувати м'ясний або вегетаріанський варіанти ланчу.

В поездах "Интерсити+" можно заказать бизнес-ланч

Крім того, компанія розглядає кілька варіантів організації послуг харчування у поїздах далекого прямування.

"Перший - те, як відбувається зараз в плацкартних і купейних вагонах - комісійний продаж дуже вузького асортименту: чаю і снеків. Другий - продаж більш широкого асортименту продуктів, які розігріваються в поїзді, - так, як це відбувається зараз в поїздах Інтерсіті. Третій - партнерство з сервісами доставки харчування, чиї кур'єри можуть привозити замовлення на станції, через які проходять поїзда", - повідомив в. о. члена правління, директор філії "Пасажирська компанія" АТ "Укрзалізниця" Олександр Перцовський.

За його словами, на сьогодні компанія проводить опитування пасажирів, який саме сервіс для них буде зручніше, і вже в наступному році буде проведено пілотний проект.

"В першому півріччі 2021 року оголосимо конкурси та проведемо кілька пілотних проектів, щоб протестувати різні моделі. Ті з них, які виявляться більш успішними, будемо масштабувати на всю залізницю", - додав Перцовський.

Нагадаємо, з 1 грудня 2020 року у поїздах "Укрзалізниці" знову можна купити чай, каву та печиво.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик