19.12.2020, 18:34

Місія МВФ, COVID-19 і виплати зарплат шахтарям: головні новини України за 19 грудня

Ольга Романец | Все новости автора
главные новости Украины за 19 декабря

Головні новини країни за 19 грудня: місія МВФ почне роботу в Україні в період з 21 по 23 грудня; затверджені нові критерії роботи "швидкої допомоги"; зафіксовано 11 742 нових випадки COVID-19, а також стало відомо, що уряд має намір погасити всі заборгованості перед шахтарями до кінця року.

Місія МВФ розпочне роботу в Україні: стала відома дата

Місія Міжнародного валютного фонду розпочне перший перегляд угоди з Україною у форматі stand-by у період з 21 по 23 грудня. Детальніше - в нашому матеріалі.

Як платити за газ менше: в уряді дали важливу пораду

З 3 серпня в Україні запрацював ринок газу. Це означає, що абонент зможе самостійно вибирати собі постачальника. У зв'язку з цим уряд закликав українців аналізувати ціни на ринку і вибирати для себе найбільш вигідний варіант. Детальніше - в статті.

Затверджено нові критерії роботи "швидкої допомоги": в яких випадках бригада повинна приїхати за 10 хвилин

МОЗ України вносить зміни в роботу швидкої медичної допомоги. Відтепер діятимуть нові критерії, за якими медики обиратимуть першого пацієнта. З ними можна ознайомитися в нашому матеріалі.

COVID-19 в Україні: статистика захворюваності коронавірусною інфекцією по регіонах

За минулу добу в Україні зафіксовано 11 742 нових випадки COVID-19, з них летальних - 213, видужало - 13 314.

Найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована в Києві, Одеській, Запорізькій, Київській та Дніпропетровській областях. Детальніше - в статті.

В уряді пообіцяли до кінця року погасити всі заборгованості перед шахтарями

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що уряд має намір завершити 2020 рік з виконанням усіх фінансових зобов'язань, які були заплановані держбюджетом на 2020 рік. У тому числі і виплат зарплат.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: