19.12.2020, 20:04

Ксенія Мішина розповіла, чому у фіналі "Холостячки" вибрала Олександра Еллерта

Ольга Романец | Все новости автора
Мишина

Вчора, 18 грудня, відбувся фінал шоу "Холостячка". Головна героїня проєкту Ксенія Мішина прийняла кільце від шоумена Олександра Еллерта. Своїм фанатам дівчина пояснила причину свого вибору.

"Холостячка" заявила, що іскра між нею і Еллертом виникла ще на самому початку шоу.

Про це вона написала у своєму Instagram, передає Час Пік.

Дівчина зазначила, що зіткнулася з великою кількістю токсичних і образливих коментарів на свою адресу через вибір на шоу.

"Багато хто з вас справедливо помітили, що іскра між мною і моїм обранцем виникла ще на самому початку шоу. Та й моєю метою, Коли я йшла на проєкт, було пізнати себе, пізнати інших чоловіків, побачити їх і усвідомити в душі свої справжні бажання і очікування. Я свідомо йшла на зближення з тими, хто відгукнувся, щоб пізнати себе і їх якомога краще. І хочеться вам цього чи ні, це і є суть цього реаліті", - пише Мішина.

За словами актриси, в житті їй не раз доводилося приймати складні рішення.

"Звичайно, як і більшість жінок, я щиро хочу, щоб мене любили, дбали, захищали і оберігали і йшла в тому числі за цим, але в першу чергу, за любов'ю. Проєкт показав мені одну важливу річ: я самодостатня особистість, і чоловік для мене перш за все така ж особистість, а не закриття дефіцитів в моєму житті", - додала Мішина.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: