20.12.2020, 09:57

Названо 5 марок авто, які не можна купувати ні в якому разі (фото)

авто

Є автомобілі, які служать довго і роблять своїх власників щасливими. А є такі, з якими проблем не оберешся.

Експерти назвали марки старих авто, які краще ніколи не купувати, щоб зберегти спокій та кошти, передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

Перше місце серед найбільш невдалих покупок займає Chery Amulet. Велику популярність автомобіль отримав через дешевизну. Однак не варто спокушатися. На думку експертів, Chery Amulet "страждають" кузовами низької якості. Звідси - корозія, яка на очах "з'їдає" авто.

Крім того, Chery Amulet практично не захищає водія та пасажирів під час аварій.

чери амулет

Друге місце по праву належить Daewoo Nexia. Ще не так давно ці машини часто використовували в якості таксі, проте зараз їх не так часто можна побачити на вітчизняних дорогах. У чому причина? Все елементарно - ці авто більше за інших схильні до корозії.

нексиа

На третьому та четвертому місці серед "проблемних" старих авто виявилися Mazda RX-8 і Mercedes-Benz G-Class. Ні, сказати, що ці авто мають недоліки, мабуть, не можна. Однак їх покупку робить небажаною висока вартість обслуговування.

мазда

гелик

П'ятірку лідерів антирейтингу замикає Range Rover 3-го покоління. Незважаючи на те, що автомобілю не так багато років, і технічно він хороший, володар його також зіткнеться з неймовірною дорожнечею обслуговування і навряд чи буде радий цьому.

ровер

Читайте також: Запорізький автозавод випустив всього два таких авто: у мережі показали елітну "Таврію" - кабріолет (фото)

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: