20.12.2020, 23:05

Де не можна зберігати гроші: найбільш несприятливі місця в квартирі

Марина Началова | Все новости автора
деньги

Всі ми прагнемо якомога надійніше заховати свої "кровні" від сторонніх очей, ось тільки далеко не всі місця, в яких зазвичай зберігаються гроші, для цього підходять.

Час Пік зібрав інформацію про те, в яких місцях квартири ні в якому разі не можна зберігати гроші з точки зору як безпеки, так і езотерики.

Перш за все потрібно враховувати, що злодії мають деякий досвід в швидкому пошуку "заначок". Фантазія людей не така вже й безмежна, і більшість зберігає гроші в однакових місцях. Насамперед грабіжники перевіряють шкатулки, в яких зберігають коштовності, потім обов'язково зазирнуть у вазу з квітами і вивернуть рослини з горщиків.

Далі грабіжники обстежують меблі: полки, висувні ящики, стопки білизни, книги. Потім перевірять під матрацом, а також всередині матраців і подушок.

Не варто ховати гроші за картинами, дзеркалами і іншим настінним декором: домушники їх безжально відривають.

Зливний бачок унітазу, морозильна камера, системний блок комп'ютера, вентиляція, баночки з крупами на кухні - теж невдалі місця для зберігання грошей.

Як не дивно, не захистить від втрати заощаджень і переносний сейф: злодії його просто заберуть. А ось вбудований сейф другого-третього класу - вже досить надійний захист. Такі поради дають досвідчені криміналісти.

У фахівців з "тонких матерій" також є "чорний список" місць для зберігання грошей. Вони радять тримати купюри подалі від вогняної і водної стихії. Не можна класти "заначку" біля каміна, плити, оскільки гроші можуть якщо не згоріти буквально, але будуть випаровуватися на очах. У ванній та туалеті залишати гроші також не рекомендується, інакше вони будуть "спливати" від вас.

Спальня - не найкраще місце для зберігання заощаджень, оскільки там вони будуть "спати", а не накопичуватися. У передпокої також не найсприятливіша енергетика, оскільки туди "просочується" негативна енергія зовні.

Так де ж зберігати готівку вдома? Езотерики кажуть, що найбільш позитивна енергетика - на кухні. А ще надійніше буде віднести велику суму в банк: там гроші не тільки залишаться цілими, але і будуть "обростати" відсотками.

Читайте ще: Зимове сонцестояння 2020 року: прикмети, ритуали, що не можна робити в цей день

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: