24.12.2020, 08:00

На Донбасі окупанти 3 рази порушили режим припинення вогню

Донбасс, ООС

На Донбасі в районі проведення Операції Об'єднаних сил за минулу добу, 23 грудня, було зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ. Серед українських військовослужбовців бойових втрат та поранень немає.

Обстановка в районі проведення Операції Об'єднаних сил контрольована українськими воїнами, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Всі порушення режиму припинення вогню було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід":

- на Приазов'ї поблизу населеного пункту Водяне противник відкривав неприцільний вогонь з автоматичних станкових та підствольних гранатометів;

- в районі населеного пункту Талаківка у напрямку українських позицій окупанти вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї;

- поблизу населеного пункту Авдіївка противник відкривав вогонь у бік українських позицій з ручного протитанкового гранатомета. 

Обстріли російсько-окупаційних військ не несли загрози життю та здоров'ю українських захисників, тому вогонь у відповідь підрозділи ООС не відкривали. 

З початку поточної доби, 24 грудня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик