24.12.2020, 19:10

Магія перевтілень: як виглядали знаменитості до пластичних операцій (фото)

пластика

Багато зірок шоу-бізнесу вдаються до послуг пластичних хірургів. Хтось отримує нові прекрасні риси, а хтось - гірко шкодує про те, що ліг "під ніж".

Про те, як виглядали знаменитості до того, як зважилися на пластику, розповість Час Пік.

Анджеліна Джолі

а

Еталон краси - не завжди те, що дається від природи. На прикладі Джолі це чудово видно. В юності актриса була не так приваблива, як зараз. По-перше, була присутня легка повнота. Але головне - форма скул була далека від теперішньої. Крім того, вона повністю змінила форму носа.

Кім Кардашьян

ким

Кардашьян не погана собою від природи. Але жага популярності призвела до того, що знаменитість багаторазово користувалася послугами пластичних хірургів. Ринопластика та збільшення грудей - квіточки, якщо подумати, скільки операцій їй довелося перенести, щоб збільшити сідниці до аномальних розмірів.

Донателла Версаче

версаче

Версаче - хороший приклад того, що пластична хірургія може творити не тільки чудеса. Все обличчя її ніби понівечене і виглядає не дуже привабливо.

Памела Андерсон

памела

Андерсон - справжня красуня. Що примітно, кардинальна пластика практично не торкнулася її обличчя. Найбільше страждати довелося грудям, які вона то зменшувала, то збільшувала.

Мелані Гріффіт

гриффит

"Подруга" Донателли Версаче по нещастю, Гріффіт дійшла до крайності. У підсумку, численні пластичні операції перетворили її обличчя в місиво. Не випадково вона лідирує в рейтингах типу "до та після".

Демі Мур

мур

За допомогою пластичних операцій Мур змінила в собі багато - ніс, підборіддя, губи і груди. Однак все настільки ювелірно, що відразу і не скажеш, що вона провела години операцій, щоб стати такою, якою її всі знають.

Читайте також: Вєрка Сердючка несподівано стала мамою (фото)

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: